Я тут нічого не писав ні про яке поселення, та ми вже з минулого року безпосередньо цим самостійно займаємось. А до розуміння того що місто не є придатною, до кілька не будь вільного існування, територією прийшли вже достатньо давно. Були написані деякі тексти з цього питання (один з них
маніфест), переважно суть не змінилася та вони вже потребують деякого доопрацювання і модернізації, на що як завжди не знаходиться часу, натхнення або сили волі.
На даний же час, внаслідок діяльності, відбулося і відбуваються події які виникло бажання і потреба нотувати, поділитися. Часом думаєш що нічого якогось вагомого, суттєвого, вражаючого наче не відбулося, то чи варто відволікати увагу цим. А озирнувшись назад розумієш що ми проживаємо доволі багато цікавих моментів, які комусь також можуть здатися цікаві, а можливо знайдуться і однодумці. І що насправді будь які великі речі саме з маленьких і складаються.
Отже постало питання - з чого розпочати розповідь коли вже старт далеко позаду? І, щоби стала зрозумілішою логіка наших дій, вчинків, я думав спершу в ключових моментах написати про наші погляди, мету і задачі, які перед собою ставимо.
Спочатку хотів написати концепцію анархопоселення, потім зрозумів що це доволі складно, потребує багато часу і сил, і мабуть таки не на часі. Тож хочу написати зауваження до анархопоселення.
Отже я скористаюсь нагодою і викладу свої відповіді до запитання, думаю це буде по темі.